Tennis in HilversumTennisleraar Jan Rijerse

Reunie 2019

Reunie: 8 september 2019.

  Het Sportpark in Hilversum, waar tot 1990 de banen waren van RAPID, Hilverheide en OSO.


Tennisdag.

Het is dit jaar 50 jaar geleden dat ik lid ben geworden van RAPID, een tennisvereniging die later met OSO en Hilverheide werd samengevoegd tot Tulip Tennisvereniging Hilversum. Het plan werd opgevat om een tennisdag te organiseren met leden van deze drie verenigingen uit de jaren '70. Ik heb die organisatie op mij genomen en inmiddels hebben zich meer dat 40 mensen gemeld, die op zondag 8 september van dit jaar samenkomen om te tennissen en vooral bij te praten. Sommigen hebben elkaar meer dan 40 jaar niet gezien.

 

Tennisdag (vervolg).

Het is inmiddels 8 september geweest en ik moet zeggen, het was een zeer bijzondere dag. Inderdaad ruim 40 mensen zijn langsgekomen. Sommigen op de koffie, anderen bij de clinic, de lunch, het "toernooi". Maar de meesten bij de barbecue. Tennissen was uiteraard bijzaak (maar wel leuk) en het bijpraten na al die jaren was het hoofdbestanddeel. En vooral dit laatste maakte het evenement zo bijzonder en heeft ook gezorgd voor hernieuwde contacten. Jongelui, het was heel leuk en een feest om jullie weer eens te zien. Over twee jaar weer (werd mij opgedragen). OK. Tot dan.

 

www.baanspiegel.nl

Ik had een website gemaakt, met o.a. foto's uit die tijd en opvallende stukjes uit de Baanspiegel, voorheen het clubblad van RAPID. Maar deze website stopte per 29 september 2019. Misschien komt op deze site nog e.e.a.te staan.